Za naručivanje proizvoda iz ponude internet prodavnice ring-ring.rs potrebno je da ispratite sledeće korake:
Pronalaženje proizvoda koji želite da kupite, Pregled i provera Vaše korpe, Unos podataka o naručiocu i mestu isporuke, Način dostave, Saglasnost sa načinom plaćanja.
Nakon završene porudžbine bićete kontaktirani pre slanja proizvoda.
Opšti uslovi ring-ring.rs
  1. Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.
  2. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, porudžbina je neopoziva.
  3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
  4. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine.
  5. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene porudžbine.
  6. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde porudžbine..
Ring Ring Shop garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi Ring Ring Shop. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.
U ime internet prodavnice Ring Ring Shop obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.
Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Svi zaposleni internet prodavnice Ring Ring Shop (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
Ring Ring Shop se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.
Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate neka pitanja, zamerke ili pohvale.
Isporuka robe se vrši u roku od 48 sati od trenutka kada Vam naš operater telefonski potvrdi porudžbinu. Pošiljke šaljemo radnim danima. Sve pošiljke primljene do 15 časova i potvrđene od strane našeg operatera poslaćemo istoga dana a biće isporučene najčešće u roku od 48 sati. Pošiljke koje primimo od petka u 15 časova do ponedeljka u 15 časova poslaćemo u ponedeljak.
Za isporuku su odgovorne kurirske službe.
Sve porudžbine isporučuje kurirska služba PostExpress.
Cena dostave je regulisana u opštim uslovima poslovanja kurirske službe i jedinstvena je za područje cele Srbije.
Ukoliko iznos dostave, od strane dostavne službe bude veći, SLOBODNO NAS NAZOVITE kako bismo rešili problem.
Za sve porudžbine iznosa preko 2500 din, dostava je besplatna!
PRITUŽBE POTROŠAČA
Eventualne pritužbe na kvalitet proizvoda Vas molimo da podnesete putem telefona ili naše mail adrese.
Ukoliko je proizvod kupljen putem našeg online portala (webshop-a), Vaš prigovor možete podneti u pisanoj formi na mejl adresu iz kontakt forme, ili putem 'kontaktirajte nas' obrasca, pri čemu Vas molimo da navedete Vaše kontakt podatke i broj narudžbine, kao i detalje o primedbi.
Zakon ne obavezuje trgovca da za web prodaju izdaje fiskalne isečke.
Potrošač može u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora da bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor, pri čemu vraćeni proizvod mora biti u fabričkoj ambalaži, bez ikakvih nedostataka, u kupljenom stanju. U tom slučaju, po Zakonu o zaštiti potrošača, trošak dostave pada na kupca.