Magnetne kuglice NANODOTS BALLS COLOR

2990,00 RSD
Šifra: 12345
NeoCube STANDARD se sastoji od 216 kuglica izrađenih od neodijuma NdFeB koji je poznat kao najjači magnet na svetu. Veličina kuglice je 5mm, kuglice se između sebe spajaju jakom magnetnom silom. Sa takvim karakteristikama moguće je napraviti milion različitih kombinacija i oblika. KUGLICE DOBIJATE U KVALITETNOJ METALNOJ KUTIJICI
 Povratak na: GEDŽETI

Besplatna isporuka za sve porudžbine u vrednosti preko 3000 dinara.

Plaćanje pouzećem direktno kuriru prilikom isporuke.

Ukoliko se ne snalazite ili imate nekih dodatnih pitanja mozete nas pozvati na 061-2044-066

UPOZORENJE!
1. Ovaj proizvod nije dizajniran niti namenjen za decu mladju od 12 godina. Ovaj proizvod sadrži male delove koji ukoliko se progutaju mogu izazvati ozbiljne zdravstvene probleme, čak i fatalne (daleko bilo). U slučaju da dete proguta element iz ovog proizvoda, odmah konsultujte lekara.


2. Nano balls ili neku od njegovih kuglica ne stavljati u usta, uši, nos, niti bilo koji drugi otvor na telu.


3. Nano balls magneti su toliko jaki da mogu oštetiti ili uništiti neke elektronske uređaje. Iz tog razloga ne stavljati Nano balls u direktan kontakt sa elektronskim uredjajima.


4. Nano balls magneti su toliko jaki da mogu oštetiti elektronske medicinske uredđje. Iz tog razloga Nano balls ne davati ili koristiti u blizini bilo koga ko ima „pejsmejker” ili bilo koji drugi medicinski elektronski uređaj.


5. Nano balls magneti su toliko jaki da mogu uništiti informacije na magnetnim zapisima. Primeri magnetnih zapisa su kreditne kartice, floppy diskovi, hard diskovi. Iz tog razloga Nano balls ne stavljati u direktnu blizinu sa bilo kojim drugim magnetnim uređajem poput gore navedenih.


6. Nikada ne pokušavajte zapaliti Nano balls


7. Ukoliko se metalna presvlaka na kuglicama pokida, tu kuglicu izbaciti iz upotrebe. Ova je mera predostrožnosti. NdFeB materijal od kojeg je sačinjen Nano balls je relativno nov materijal, pa posledice dugotrajne upotrebe i izlaganje ovog materijala direktno na koži nisu poznate.


8. Ovaj proizvod nije namenjen da smanjuje efekte niti leči, niti dijagnosticira ni jednu vrstu bolesti. Namenjen je za razonodu i pospešivanje kreativnosti.


9. Ovaj proizvod sadrži male kuglice.

Upotreba ovog proizvoda označava vaše puno razumevanje i saglasnost sa ovim upozorenjima i uslovima, i oslobađa ring-ring.rs i sve zaposlene u Ring Ring Shop od odgovornosti u slučaju nepravilne upotrebe Nano balls magneta i nepoštovanja navedenih upozorenja, sada ali i u budućnosti.