Wirless punjač za auto 10W

2900,00 RSD
1890,00 RSD
Ušteda:
1010,00 RSD
Šifra: wifi002
Auto wirless punjač, za sve telefone koji podržavaju tehnologiju bežičnog punjenja.
 Povratak na: PUNJAČI I KABLOVI

Besplatna isporuka za sve porudžbine u vrednosti preko 3000 dinara.

Plaćanje pouzećem direktno kuriru prilikom isporuke.

Ukoliko se ne snalazite ili imate nekih dodatnih pitanja mozete nas pozvati na 061-2044-066

Tehnologija bežičnog punjenja oslanja se na setove elektromagnetnih zavojnica. Jedna se nalazi u samom punjaču i stvara elektromagnetno polje sa zavojnicom koja je u smartfonu. Indukcijsko punjenje, kako se ova metoda naziva, omogućava punjenje baterije bez direktnog povezivanja s izvorom energije.

Prva prednost je očigledna: jednostavniji su za korištenje. Dovoljno je postaviti uređaj na punjač, a punjač uštekati u utičnicu. Nema kabla, nema adaptera.

Uz to, ako punite bežično ulaz za kabl na pametnom telefonu biće slobodan. To je posebno važno za novije uređaje s ulazom za USB-C. Bežično punjenje znači da ne morate da se odreknete slušanja muzike ili prenosa podataka kako bi napunili ili dopunili bateriju.

Bežično punjenje koristi elektromagnetno polje da prebaci energiju između dva objekta. Ovo se obično radi sa stanicom za punjenje. Energija se šalje putem induktivne spojnice na električni uređaj, koji može da iskoristi tu energiju da bi napunio baterije ili da bi pokrenuo uređaj.

 

Mogućnost rotacije i podešavanja širine.

Omogućava praktično i brzo bežično punjenje. Korišćenjem smanjuje se opterećenje USB konektora telefona. Ne propusti ponudu!