i11 TWS bežične slušalice

2490,00 RSD
1690,00 RSD
Ušteda:
800,00 RSD
Šifra: tws11
Bežične slušalice i11-TWS Bluetooth 5.0, lagane i komforne, kompatibilne su sa velikim brojem modela svih brendova mobilnih telefona (iPhone, Android) koji imaju opciju bežičnog povezivanja.
 Povratak na: SLUŠALICE I ZVUČNICI

Besplatna isporuka za sve porudžbine u vrednosti preko 3000 dinara.

Plaćanje pouzećem direktno kuriru prilikom isporuke.

Ukoliko se ne snalazite ili imate nekih dodatnih pitanja mozete nas pozvati na 061-2044-066

*** Karakteristike: ***

Model: i11-TWS
Material ABS
Kompatibilan sa svim modelima telefona.
Bluetooth verzija V5.0
Bluetooth Distance 10-15m
Vreme punjenja 1-2h
Težina kućišta za punjenje sa slušalicama oko 30g
Težina slušalica oko 8g (težina po slušalici oko 4g)
Veličina kućišta za punjenje 56 x 44 x 21 mm


 

Ukoliko ste dobro proučili koja su ograničenja starijih modela (i7s,  i8p) i benefiti modela i9s svakako otvaranjem informacija o modelu i11 očekujete još više i na Vašu sreću od ovog modela možete i puno da dobijete. Kao što se vidi u karakteristikama slušalice su male, estetski prelepe, proizvedene od posebnih materijala kako bi bile još lakše i odavale osećaj laganosti kada ih nosite na ušima ili u kutijici. Zvuk je za oktavu jači, obraćena je posebna pažnja na kvalitet i jačinu istog i ovaj model je proizveden da prvi put napravi razliku da slobodno možemo da kažemo DA, ovo nije APLLE AIRPODS ali ove slušalice su maestralne 

u odnosu na svoju cenu. Svaki detalj na njima je za nijansu manji i lepsi od prethodnika. TWS i11 earbuds su četvrta generacija bluetooth slušalica ovog sjajnog proizvodjača i njihova autenticnost je vidljiva vec pri prvom koriscenju. 

Ovaj model je idealan za sve one koji su finanijski ograničeni ili nisu u mogućnosti da plate višu cenu, a ljubitelji su dobrog zvuka i ne vole da im se mrse kablovi na slušalicama. 

VAŽNA NAPOMENA

Kako bi bili sigurni da ste dugoročno zadovoljni sa kupovinom obavljenom kod nas obratite pažnju na benefite i ostalih modela u našoj ponudi kako bi izabrali pravi model za sebe. 

Na raspolaganju su Vam sjajni modeli  i12, i18 TWS. Pogledajte i njhove karakteristike. Vaš RING RING TEAM.

 

*** Paket sadrži: ***
1 x Par slušalica i11-TWS,
1 x Kutija za punjenje,
1 x Kabl za punjenje,
1 x Korisnički priručnik.